Nyholm Solutions Oy Ab

Hemsida - Hur välja rätt?

Skriven av anyholm den 07.10.2009 i nsWeb
Går du i tankarna på att skaffa en hemsida till ditt företag? I dagens läge är det en viktig del av marknadsföringen. När du bestämt dig för en sida på webben är det några saker som är bra att tänka igenom innan du sätter igång.

Det allra första och viktigaste som man behöver veta är dess ändamål och vad vill jag förmedla via sidan. För många småföretag är en stilren presentation av företaget och dess produkter tillräcklig. För andra behövs mer skräddarsydda sidor, som t.ex. kundsidor med inloggning. Det finns också många som vill ha en webbshop där de enkelt kan nå kunderna och sälja sina produker. Vad är mest lämpligt för ditt företag?

För att underlätta valet för dig har vi gjort en enkel jämförelsesida som heter ”Hemsidor för företag”. Jämförelsesidan finns på adressen http://www.hemsidorforforetag.com.
Senaste blogginlägg
Kontakta oss!
Nyholm Solutions Oy Ab
Lomvägen 2, 68630 Jakobstad
ns [a] nyholmsolutions.fi
050 505 1080 (Andreas)
Logga in
 
 

Om denna blogg

Detta är Nyholm Solutions Oy Ab officiella blog. Här publicerar vi information och tips om våra produkter

Taggar

RSS feed

Atom feed